Sementskitt

Sementskitt. Hvordan avgjør du om betongoppkjørselen skal repareres eller byttes ut i vinter?

Sementskitt. Vintersesongen kan bringe magiske snølandskap med seg; Imidlertid utgjør kulde også en fare. Dette gjelder spesielt betongoppkjørselen. Selv om den er veldig robust, kan den bli skadet i løpet av en periode på grunn av inntak av is, regn med snø, snø og gjørme. Is kan være spesielt hensynsløs for noen innkjørsler. Når du bestemmer deg for om du skal renovere eller erstatte oppkjørselen din etter vinterstormen, må du gjenkjenne følgende tegn for å avgjøre hva du skal gjøre neste gang.

Sementskitt. Tegn på skade å være forsiktig med:

Å vite hvor alvorlig skaden på betongoppkjørselen er, krever å forstå hvordan den ødelagte oppkjørselen faktisk ser ut. Det mest åpenbare advarselsskiltet er store eller små sprekker på oppkjørselen. Disse sprekkene kan utvides og utdypes hvis du tidligere har brukt kjemikalier for snøsmelting på oppkjørselen. Sprekkene kan også fordype seg i eksisterende sprekker på grunn av inntrengning av vann fra den smeltede snøen. Når temperaturen synker og vannet fryser igjen, utvides isen og gjør sprekker enda bredere. Snøskuffer av metall kan også skade oppkjørselen mens du fjerner løs asfalt med mindre du er forsiktig.

En annen vanlig innkjørselsmangel å vurdere er sunkne overflater eller skillevegger. Med mindre jorden er ordentlig tilberedt, vil betong ikke ha tilstrekkelig støtte og vil være tilbøyelig til å synke. Uten riktig støtte og uten tilstedeværelse av kraftig snø / is kan til og med en robust betong sprekke.

Sementskitt. Vurder skade

Es ist zu bedenken, dass jeder Fall anders ist und einen anderen Ansatz erfordert. Es gibt jedoch ein Grundprinzip, gemäß dem Risse oder Vertiefungen von über 2 Zoll ersetzt werden sollten und die kleineren Mängel durch Auswechslung der Oberfläche zu beheben sind. Sie müssen auch das Alter Ihrer Einfahrt berücksichtigen. Das Alter kann derjenige Faktor sein, der bei der Anfälligkeit für Beschädigungen ausschlaggebend ist und soll bei der Einschätzung von Schäden, die nicht nur in der Wintersaison entstanden sind, berücksichtigt werden. Die jüngeren Einfahrten, die bereits reißen, werden aller Wahrscheinlichkeit nach weiterhin auseinander gehen, da sie vermutlich nicht ordnungsgemäß installiert wurden und sie sollten unverzüglich im Hinblick auf die Reparatur geprüft werden.

Sementskitt. Reparere eller bytte ut?

Viktigst er det at det er vanskelig å avgjøre om det er best å reparere eller bytte ut betongen. Selv om det er grunnleggende tegn og anvisninger å følge, er det alltid bedre å få en mening fra en pålitelig og erfaren kilde. Mens visse mangler og skader kan se små utfra, kan det være en større kilde til problemer som ikke er merkbare på overflaten. Uansett hva du bestemmer deg for, vil innsatsen din være spesielt gunstig, og du vil være forberedt på hele sesongen.

Og hva med tørkede betongslør?

Mens oppkjørselen endres, kan det opprettes betongslør av fersk betong. Elementer som vinduer, garasjeporter, inngangsdører, inngangsporter eller bilen som står ved siden av dem kan også tilsmusses med sement. Tørket sement er vanskelig å fjerne. Betong fester seg til overflaten og er veldig vanskelig å fjerne manuelt. Det kreves kjemikalier for å fjerne tørket betong. For å løse det, bør den respektive overflaten douses med væsken som er beregnet for den. Vær forsiktig med væsker som inneholder saltsyre og andre kaustiske syrer og stoffer. Forsøk på mekanisk å fjerne tørket sement kan være smertefullt. Alle som prøver å fjerne tørket betong mekaniskmå forvente riper på den respektive overflaten. Når du fjerner den tørkede betongen, er det også problematisk at maling fjernes med betong, så langt den har lagt seg på den malte overflaten. Det sier seg selv at det er væsker på markedet som BETOFF som er trygge for malte overflater. Alderen på den tørkede betongen må imidlertid tas i betraktning. Betongfjerneren BETOFF jobber med fersk betong.

Fjern tørket betong uten fare for å skade overflaten. BETOFF betongløser er ideell for å takle denne oppgaven.

Sementskitt.
Flytende nyhet Betoff-BIO-Plus i 2021!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *