Garasjen tilsmusset med betong – hvilken væske vil den rense?

Garasjen tilsmusset med betong. Er du stolt av den nye garasjen din? Dessverre var det mye betongsmuss og kalk igjen på gulvet, ved porten og til og med på bilen. Gå til roten til problemet og rengjør glassflater, dører og karosseri ved hjelp av Betoff-produkter. Fjern sement fra delikate kromoverflater og fra malte overflater eller verktøy. Konsentrater for vasking av kalkflekker, mørtel og avsetninger av hard betong kan også brukes til å rengjøre profesjonelt utstyr som du brukte under renoveringen (sparkler, sparkler, skiver, betongblandere).

Garasjen tilsmusset med betong. Væske til spesielle oppgaver – fjerner vi betong fra utstyret?

Først brukte du lang tid på å bygge eller renovere garasjen, og nå er det på tide å rengjøre den. Rengjør betongmaskinen og kvernen, vask betongflekker fra bilen som ble brukt til å transportere byggematerialene. Umulig? Ikke sant – Betoff løsner til og med betong som for lengst har tørket, så la oss gå! Tørkede sementklumper på belegningsstein og maskiner kan fjernes med Betoff-preparatet, som er tilgjengelig i tre kapasiteter (en, fem eller tjue liter). Betoff-væsken er utmerket for rengjøring av apparater som: sparkler, kraftruller, rasper, trimmere, filer, skiver eller slipemaskiner. 

Rengjør betong på en miljøvennlig måte. Rengjøring av betongoverflaten er et stort problem for mange mennesker. Rengjør garasjen eller uteplassene. Rengjøring av betongbeleggstein kan også være ganske problematisk. Nedenfor finner du viktig informasjon om rengjøring av betong. Med våre BETOFF-produkter kan rengjøring av betong være veldig raskt og billig. Betongrengjøring er enkelt. 

Garasjen tilsmusset med betong. Midler for fjerning av betong – hvor kan de bli funnet?

Gjerne i jernvareforretninger som Leroy Merlin eller Bauhaus. Internett kommer også til unnsetning. Det er også fornuftig å sjekke ut nettstedet for de ekstremt potente Betoff-konsentratene. Disse væskene har et godt rykte, og den ekstra kjøpsfordelen er gratis frakt av produkter som fjerner betongfilm. Biopreparater inneholder ingen syrer, og derfor kan murvask fra aluminiumselementene i bilen, fra glassfibre, fra gummi og malte overflater fjernes. Fjern også sementfilm fra sparkler, sparkler, skiver og spatler. Du bruker Betoff-x væske på disse verktøyene og betongblanderen .

Agenten som løser opp betongen – hvordan skal den brukes trygt?

For eksempel, hvis skitten i garasjen på utstyret ikke er for stor, kan mørtelsløret sprøytes med væsken som er i flasker med en sprøyte. Tykke sementskorpe kan til og med måtte sprutes med væsken flere ganger. Du venter i 3 minutter på at effekten skal finne sted, og så kan limen bare skylles av med vann. Væsken trenger inn i tørkede betongavsetninger og løser dem deretter effektivt gjennom sentrifugalvirkning. Hvis du ønsker å fjerne klumper av betong, kalk, gips eller rust fra utstyr i garasjen, fra apparatene og fra bilen, ring 0208 – 37768558 eller skriv til adressen: [email protected].

Garasjen tilsmusset med betong
Betoff-BIO-Plus fjerner tørr betong så raskt som saltsyre og er trygt!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *