Fjerning av betong.

En murer tilsmusset med betong – det er en myte!

Fjerning av betong. Har du et byggefirma, er du murer, eller elsker du å pusse opp hjemmet ditt? Omgivelsene dine og klærne dine trenger ikke være bevis på dette. Fjern betongskitt fra bilen, rommene og til og med klærne ved hjelp av Betoff-produkter. Fjern sementsprut og fine gipsmerker fra selv meget følsomme overflater! Konsentrater for å oppløse betong og for å vaske av kalkflekker gir øyeblikkelig hjelp, selv når du fjerner det harde, størknede bindemiddelet fra hver murmiksemiks.

Fjerning av betong. Væske for å oppløse betongrester – hvilken er best?

Selvfølgelig avhenger alt av området som skal rengjøres. Hvis du fjerner tørkede sementklumper fra gulv, fliser, belegningsstein eller maskiner etter renoveringen, anbefaler vi grunnleggende versjoner av Betoff-væsken i 1, 5 eller 20 liters pakninger. Men hvis du ønsker å rengjøre sensitive gjenstander, din favorittbil eller klær, bør du velge produktet som en organisk versjon, da det er vennlig og trygt for overflater laget av gummi, caoutchouc eller annen plast. Den brukes også til å fjerne betong fra glass, aluminium, krom, stein og malte overflater. Når du bruker et slikt preparat, kan du være sikker på at bildet av en bygningsarbeider farget med kalk og sement bare vil falme inn i et fjernt minne.

Fjerning av betong. Agenter for fjerning av betong – Hvor kan jeg kjøpe dem?

Mange mennesker som er profesjonelle innen mur, tenker umiddelbart på Bricomarche, Castorama, eller Obi, for eksempel. Imidlertid er betongoppløsningsmidlene absolutt lettere å finne på Internett. Så besøk butikken vår og velg riktig produkt, ta vare på utstyret ditt ved hjelp av Betoff biovæsker for å oppløse mørtel. Disse væskene har allerede fått gode tilbakemeldinger, og den lave prisen og gratis frakt er en ekstra fordel. Biopreparater inneholder ikke skadelige syrer, noe som garanterer at påføring av væske på følsomme overflater på klærne eller bilen din (på elementer laget av aluminium, gummi eller på malte elementer) er både effektivt og trygt. Som murer, tar du også vare på verktøy og maskiner.Fjern sementrester fra sparkler, sparkler, skiver og spatler. For betongblandere og kjøretøy som brukes til å transportere byggematerialer, bruk Betoff -x flytende.

Betongfjerner – hvordan skal den brukes?

Betooni eemaldamine.
BETOFF kan brukes til å gjøre den tung og effektiv

Hvis sementflekkene på klær og på enheter som er utsatt for skade ikke er store, er det tilstrekkelig å helle væsken over betongklumper og kalk , som er utstyrt med en praktisk sprøyte . Tykke, tørkede betongavsetninger krever absolutt fornyet behandling. Spray sementbelagte gjenstander og vent i 3 minutter. Midlet må trenge inn i den uttørkede massen og vil deretter føre til faseovergang av smuss etter aggressiv sentrifugalhandling. Avrenningsbetongen er lett å fjerne etterpå. Hvis du ønsker å fjerne smuss fra enheter, klær og bil, ring 0208 – 37768558 eller skriv til [email protected]

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *