Fjern beton fra forskallingen

Bare rengjør forskaling med BETTOFF BIO

Fjerne betong fra forskalingen. Du har sannsynligvis mange spørsmål om fjerning av konkret forskaling. Hvor lenge må betong ligge i forskalingen? Når skal forskalingen fjernes? Hvordan fjerner du betongforskaling? Hvilket preparat for fjerning av forskaling skal jeg bestille? Hva er riktig gjennomsnittlig lufttemperatur for fjerning av forskaling? Vi svarer på disse og andre spørsmål om fjerning av konkrete forskalinger i denne artikkelen. 

Forskaling, det vil si midlertidige strukturer som fungerer perfekt under konstruksjonen. Takforskaling, veggforskaling, bygningsforskaling, plateforming, metallforskaling, OSB-takforskaling sikrer riktig betongform og forhindrer at betong lekker ut utenfor hellingsområdet. Forskaling fungerer spesielt bra når det kommer til forskjellige typer konstruksjoner, og det er derfor forskjellige typer forskaling brukes:

 • Systemforskaling
 • Gjerde forskaling
 • Gulvforskaling
 • Forskaling for utgravninger 
 • Byggforskaling
 • Fundament forskaling

En midlertidig konstruksjon i form av sylinderforskaling, systemforskaling eller prefabrikkert takforskaling gjør det mulig å holde armeringen til betongblandingen har stivnet. Forskaling er en veldig effektiv og vellykket type presis betonghelling, men det krever bruk av forskalingsvæske.

Velge riktig forskalingssystem

Midlertidige konstruksjoner som brukes til bygging kan lages uavhengig, systemforskaling kan kjøpes eller den stadig mer populære leien av forskaling kan velges. Alt avhenger av investeringen og hvor ofte forskalingen brukes. I tilfelle en engangsinvestering, for eksempel å bygge et hus, er det verdt å ta det praktiske alternativet med å leie forskaling. Det viser seg at det å spare deg ikke bare tid, men også penger. Å lage forskalingen selv er veldig tidkrevende, så det er verdt å benytte seg av det fordelaktige leiealternativet. Det samme gjelder systemforskalingen, som viser seg å være en mye mer økonomisk løsning. Systemforskalingen er produsert veldig presist,og ofte er leiekostnadene mye mindre enn kostnadene for styrene og arbeidskraften. Så det er verdt å se på muligheten for å leie. Du kan bruke enkle utskrifter som B. «Forskaling i Berlin», «Forskaling i München», «Forskaling i Dortmund». Leie av systemforskaling kan også være en fordel i tilfelle flere investeringer.

Utgivelsesagenter – hvordan fungerer de?

Forskaling er en av de mest populære midlertidige bygningskonstruksjonene. Forskjellige typer brukes, for eksempel: B. forskaling for gjerder, forskaling for utgravninger, lett forskaling, prefabrikkerte forskaling for master. Med denne typen konstruksjon anbefales det å bruke frigjøringsmidler for å skille forskaling fra herdet betong. Slike væsker garanterer enkel fjerning og sikrer ønsket form på formen. Riktig type slippmiddel forhindrer at betong kleber seg til forskalingen. Det er to typer frigjøringsmidler: kjemisk aktivt og dannelsen av et beskyttende lag mellom betongen og forskalingen.

Når du velger et tiltak, er det verdt å være oppmerksom på hvordan det fungerer. Spesialister anbefaler å velge kjemisk aktive frigjøringsmidler.Takket være fettsyreinnholdet forårsaker slike preparater mye mindre misfarging og flekker på betong. Midlene som danner den beskyttende membranen forårsaker vanligvis en permanent endring i farge, så eksperter fra selskaper som Alsina-forskaling, Tekko-forskaling, Festa-forskaling, folieforskaling, manuell forskaling anbefaler bruk av kjemisk aktive frigjøringsmidler. 

BETOFF BIO – Hvis du glemmer frigjøringsmidler

Forskaling er en midlertidig struktur som i stor grad letter renovering og byggearbeid og gjør det mulig å helle betong med presisjon. Mange selskaper i markedet produserer og leier forskaling. De mest kjente er:

 • Peri-forskaling 
 • Acro forskaling 
 • Hode forskaling 
 • Dock forskaling 
 • XPS forskaling 
 •  Imitert rosentre.

Forskaling gjør at betongen kan helles med stor presisjon, og det er derfor den er så populær. Oftest brukes treforskaling, men OSB-panelforskaling eller prefabrikkerte forskaling brukes også. Den presise sprøytingen skyldes bruk av forskaling, men mange glemmer tilfeldigvis å bruke slippemidler. Rengjøring av betongforskaling fra betong er ikke den enkleste oppgaven fordi mange av betongfôrpreparatene som er tilgjengelige på markedet, er syrebaserte. BETOFF BIO er den beste løsningen, den renser forskalingen raskt og effektivt og er basert på naturlige planteekstrakter, så den er trygg å bruke og miljøvennlig. Bare med BETOFF BIO kan du glemme frigjøringsmidlet, fordi det er raskt og trygt å rengjøre forskalingen med vår betongfjerner.

Fjerne betong fra forskalingen. BETOFF BIO – hurtig rengjøring av forskaling i betong, uten slippmiddel

Slippemidler er avgjørende for rengjøring og vedlikehold av forskaling, ettersom de hindrer betong i å sette segforhindre og sikre ønsket form. Eksperter fra forskjellige selskaper som produserer og leier forskaling som Pietier forskaling, forskaling, pionerforskaling, Sten forskaling eller Grip forskaling, anbefaler bruk av passende frigjøringsmidler. Rengjøring av betongforskaling er en arbeidskrevende aktivitet og krever vanligvis bruk av sterke sure preparater. BETOFF BIO er en perfekt løsning hvis du glemmer å bruke utløsermidler og lurer på hvordan du rengjør takforskaling, OSB-takforskaling og grunnforskaling.

BETOFF BIO er et innovativt forskalingsrengjøringsmiddel som fjerner tørket betong raskt og effektivt uten bruk av slippmiddel.Formelen, basert på ekstrakter fra en endemisk plante, fjerner selv gammel betong fra forskalingen og er trygg i bruk, irriterer ikke luftveiene og er helt biologisk nedbrytbar. BETOFF BIO er det beste alternativet hvis du ikke bruker et frigjøringsmiddel for forskaling, spesielt hvis det er en leieforskaling. Hvis du vet hvor mye forskaling koster i Rostock, Berlin eller Nürnberg, er det verdt å bruke et frigjøringsmiddel, og hvis du bruker forskalingen uten et passende slippmiddel, er redningen en effektiv betongdestruier – BETOFF BIO.

Fjerne betongforskalingen. Stripping av betongkomponenter. Hvordan fjerner du betongforskaling? Hva betyr ordet «shell out» egentlig? Såkalte forskaling er ganske enkelt midlertidige strukturer som brukes under anleggsarbeid. Betongforskalingen skal ikke fjernes før betongen har oppnådd tilstrekkelig styrke. Betongforskaling kan bare fjernes hvis betongen har herdet tilstrekkelig. Fjerning av forskaling er en veldig lang og komplisert prosess. Du må vite når du kan fjerne betongforskaling og hvordan du slår av forskaling. 

Fjerne betong fra forskalingen. Forskaling rengjøring uten slippemidler – BETOFF BIO

Vår miljøvennlige betongfjerner er perfekt for rengjøring av forskaling. Takket være den innovative BETOFF BIO-formelen kan betongen fjernes effektivt fra forskalingen uten bruk av frigjøringsmidler. Den svært konsentrerte og samtidig miljøvennlige betongfjerner renser effektivt OSB forskaling, treforskaling, takforskaling, prefabrikkerte forskaling, systemforskaling. Med BETOFF BIO trenger du ikke lenger å tenke på hvordan du rengjør forskalingen, hvilket frigjøringsmiddel du bruker, uansett om du har forskalingspaneler, systemforskalinger, OSB-paneler for forskaling, forskalingspaneler.

Fjerne betong fra forskalingen
Betoff væske for fjerning av tørket betong renser forskaling og stillas perfekt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *