Sementfjerner. Fjern sementslør fra vindu

Fjern sementslør fra vindu. Hvordan fjerne tørket betong fra vinduer

Sementfjerner. Fjern sementslør fra vindu. Nedenfor finner du alt om sementfilmfjerner og hjemmemedisiner for fjerning av sementfilm fra vinduer og fliser. Enten du pusser opp eller bygger et hus, bør vinduer som er i nærheten av nybygg dekkes for å beskytte dem mot betonggardin og annet rusk. Det kan være ekstremt vanskelig å fjerne betongstreker fra glass, men det er spesielt vanskelig når flekken rekker å stivne. Det er to måter å rengjøre betonggardiner fra vinduer på. Metoden som brukes, avhenger av om betongen er fersk og ennå ikke herdet, eller om den allerede har tørket ut på glass.

Sementfjerner. Fjern sementslør fra vindu. Våt eller fersk sementfilm

Slå ned vinduer for å fjerne mest våte eller løse betongrester. Dette myker også gjenstridige og store slør og gjør dem lettere å tørke av.

Dypp svampen i rent vann. Gni løs og mykgjort betong av glasset.

Spray vinduet med et glassrenser og tørk vinduet med tørkepapir.

Sementfjerner. Fjern sementslør fra vindu. Gammelt eller herdet betongslør

Fyll en flaske med sprøyten med vann og bland inn ca. 2 til 3 dråper oppvaskmaskin såpe. Sprut platen for å smøre den og forhindre riper.

Fortsett å sprøyte såpe og vann på vinduet for å bli vått og bruk en plastspatel for å skrape den mykgjorte betongen av vinduet.

Skyll vinduet med rent vann fra slangen eller sprøyten. Tørk av rester fra betongen.

Hvis såpe- og vannløsningen ikke tørker betongen lett av, kan du bruke hageslangen til å fukte glasset igjen.

Påfør syrefri betongfjerner på glasset i henhold til instruksjonene på etiketten. Noen fjernere er aerosoler som sprayes direkte på vinduet. Andre skal fortynnes med vann og deretter sprayes og gnides på glasset. Forsikre deg om at den brukte betongfjerneren har et merke at den kan brukes på glass.

Fjerning av sementrester. Hvordan fjerner du sementslør? Bør du fjerne sementfilm fra vinduer kjemisk eller med husholdningsmidler? Eller noe annet? Hvordan fjerner du sementfilm uten å etterlate skade? Fjern sementslør – en gang for alle. Sementsløret kan fjernes veldig raskt. Fjerning av sementfilm er faktisk sluttrengjøring etter en renovering. For å fjerne sementfilm veldig raskt, er alt du trenger en god forberedelse som fjerner sementfilm fra fliser og vinduer. 

Sementfjerner. Fjern sementslør fra vindu.

La betongfjerneren ligge på glasset til produsentens anbefalte tid, men ikke la glasset tørke. Fukt den med vanntåke slik at løsningsmidlet og betongen ikke tørker ut mens du venter.

Gni den mykgjorte betongen på vinduet med en svamp. Tørk av gjenstridige slør med plastspatelen eller forsiktig med en børste med mykt hestehår.

Bruk hageslangen til å skylle vinduet. Når du arbeider på utsiden, må du bruke overflaten som følger med sprøyten eller den fuktige svampen.

Etter å ha fjernet all betongen, spray vinduet med glassrengjøringsmiddel og tørk det av med papirhåndklær.

Liste over ting du trenger:

 • Hageslange
 • svamp
 • bøtte
 • Rengjøringsmidler for glass
 • Tørkepapir
 • Oppvaskmiddel
 • vann
 • Sprøyter
 • Plastspatel
 • Midler for fjerning av betong
 • Pensle med myk hårtråd

Den beste løsningen for å fjerne tørr betong fra vinduer er å bruke den innovative Betoff-Bio væsken. Denne pålitelige fjerneren av sementfilm er basert på en plante som er vennlig mot overflater som: glass, metall, maling, aluminium, plast og tre. Innovasjonen i 2021 har allerede funnet veien inn i tusenvis av tyske husholdninger. Væsken kan kjøpes på betoff.de.

Advarsel:

Bruk aldri stålull eller skarpe gjenstander som barberblad eller metallspatler for å fjerne betong fra glass. Disse kan skade glassoverflaten permanent. Unngå å rengjøre glass i direkte sollys. Hvis du gjør det, kan rengjøringsløsningen tørke ut og forårsake riper.

Sementfjerner
Betoff-Bio fjerner betong fra vinduer, bilmaling og mange andre sensitive overflater!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *