Betooni eemaldamine.

Betoonist määrdunud betoonplokk on müüt

Betooni eemaldamine. Kas teil on ehitusettevõte, kas olete müürsepp või armastate oma kodu uuendada? Teie ümbrus ja riided ei pea seda tõendama. Eemaldage Betoffi toodete abil oma autost, tubadest ja isegi riietest betoonipuru. Eemaldage tsemendipritsmed ja peened krohvimärgid isegi väga tundlikel pindadel! Kontsentraadid betooni lahustamiseks ja katlakiviplekkide pesemiseks annavad kohest abi isegi kõva, tahkunud sideaine eemaldamisel mis tahes müüritise segust.

Betooni eemaldamine. Vedelik betoonijääkide lahustamiseks – milline neist on parim?

Muidugi sõltub kõik puhastatavast alast. Kui eemaldate pärast renoveerimist põrandatelt, plaatidelt, tänavakividelt või masinatelt kuivanud tsemenditükke, soovitame Betoffi vedeliku põhiversioone 1, 5 või 20 liitristes pakkides. Kui soovite siiski tundlikke esemeid, oma lemmikautot või riideid puhastada, peaksite toote valima orgaanilise variandina, kuna see on sõbralik ja ohutu kummist, kummist või muust plastist valmistatud pindade jaoks. Seda kasutatakse ka betooni eemaldamiseks klaasist, alumiiniumist, kroomist, kivist ja värvitud pindadelt. Sellise preparaadi kasutamisel võite olla kindel, et lubja ja tsemendiga määrdunud ehitustöölise pilt tuhmub vaid kaugesse mällu.

Betooni eemaldamise vahendid – kust neid osta?

Paljud müüritise valdkonnas professionaalid mõtlevad kohe Bricomarchele, Castoramale, Mrówkale või näiteks Obile. Kuid betooni lahustavaid aineid on Internetist kindlasti lihtsam leida. Nii et külastage meie poodi ja valige sobiv toode, hoolitsege mördi lahustamiseks Betoffi biovedelike abil oma varustuse eest. Need vedelikud on juba saanud suurepärast tagasisidet ning madal eelis ja tasuta saatmine on täiendavaks eeliseks. Biopreparaadid ei sisalda kahjulikke happeid, mis tagab, et vedeliku kandmine riiete või auto tundlikele pindadele (alumiiniumist, kummist või värvitud elementidele) on nii tõhus kui ka ohutu. Müürsepana hoolitsed ka oma tööriistade ja masinate eest. Eemaldage kelludest, kelludest, ketastest ja spaatlitest tsemendikile. Betoonisegistite ja ehitusmaterjalide transportimiseks kasutatavate sõidukite puhul kasutage Betoff -x vedel üks.

Betooni eemaldaja – kuidas seda kasutada?

Betooni eemaldamine.
BETOFF vedelik lahustab betooni kiiresti ja tõhusalt

Kui riiete ja kahjustustele vastuvõtlike seadmete tsemendiplekid ei ole suured, piisab vedeliku valamisest betoonitükkide ja katlakivi peale , mis on varustatud praktilise pihustiga. Paksud, kuivanud betooniladud vajavad kindlasti uut töötlemist. Pihustage tsemendiga kaetud esemeid ja oodake 3 minutit. Agent peab tungima läbi kuivanud massi ja põhjustab pärast agressiivset tsentrifugaalset toimet mustuse faasimuutuse. Maha voolanud betooni on pärast seda lihtne eemaldada. Kui soovite seadmetelt, rõivastelt ja autolt mustuse eemaldada, helistage 0208 – 37768558 või kirjutage aadressile [email protected].

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga