Kuivanud tsemendi eemaldamine aknast

MIS ON LIHTSAM VIIS AKNAKLAASI KLAASILT KÕVEMAD TSEMENTI EEMALDADA?
Kuivanud tsemendi eemaldamine aknast ei ole lihtne ülesanne. Teie remont läks hästi, kuid te ei märganud ehitusjärgsel puhastustöödel klaasile tsemendipritsmeid? Päev oli pikk ja väsitav, nii et sul oli õigus tsemendiplekke aknal mitte märgata.

Nüüd teate, et nii jäetud tsement kõveneb klaasile, muutes selle eemaldamise keeruliseks. Betooni eemaldamine klaasist on keeruline isegi professionaalidele.

Õnneks on olemas vedelik, mis suudab teie aknast kuivanud tsemendi hõlpsalt eemaldada. See vedelik on Betolix, uuenduslik ja ainuke betooni tungiv vedelik turul. Meie toode töötab väga kiiresti ja on väga tõhus.

Kuivanud tsemendi aknast eemaldamiseks vajate järgmist:

  1. Vesi
  2. Pehme käsn või lapp
  3. Ämber või kauss
  4. Majapidamispaber
  5. Betoff või Betoff-BIO vedelik
  6. Pihustuspudel (valikuline)
  7. Pehmete harjastega hambahari

ETTEVAATUST!!!
Enne kuivanud tsemendi eemaldamist aknast lugege läbi järgmised reeglid:

Ärge kunagi püüdke kuivanud tsementi klaasipinnalt eemaldada käsna kareda pinnaga küljega. Habemenuga on ka halb mõte aknast kuivanud betooni eemaldamiseks. Neid tööriistu kasutades võid jäädavalt kahjustada klaaspinda, siis tuleb vaid aken või peegel välja vahetada.

Kuivanud betooni klaasilt eemaldamisel tuleb jälgida, et klaasipinda ei kuumeneks. Kui olete märganud, et klaas on päikesekiirgusest väga kuum, proovige seda külma veega maha jahutada. Kui aga päikesekiired on suunatud klaasile, kui soovite sealt kuivanud betooni eemaldada, lõpetage puhastamine. UV-kiired kaotavad vedeliku oma omadused, kuna selles sisalduvad toorained aurustuvad liiga kiiresti. Teine oluline põhjus, miks kuumalt klaasilt kuivanud betooni eemaldada ei tohi, on see, et klaasil on raskesti eemaldatavaid triipe.

Kuivanud tsemendi eemaldamine aknast. Kuidas eemaldada kõvastunud tsemendipritsmed?

Kuivanud tsemendi eemaldamine aknast
Tsemendi mustus klaasil

Parim viis kuivanud tsemendi eemaldamiseks klaasist on kasutada professionaalset vedelikku nagu Betolix või Betolix-BIO.
Leotage riiet või käsna (käsna pehmet poolt) vedelikus ja asetage see kuivanud tsemendiga klaasi vastu. Hoidke seda umbes 1 minut, pärast seda kontrollige, mis mustusega toimub. Kui märkate, et tsement on lahustunud, peske see puhta veega maha. Kui ei, siis korrake ravi, kuni saavutatakse rahuldav toime. Kui vedelik töötab väga kiiresti, võid seda kausis või veeämbris lahjendada. Võite kasutada ka pehmete harjastega hambaharja, et kiirendada betooni tungimist läbi vedeliku. Kui kasutad Betolix-BIO vedelikku, võid selle valada eelnevalt Castoramast või OBI-st ostetud pudelisse (lillepihustid). Selle pudeli abil saate kanda vedeliku klaasil olevale tsemendimususele.

ETTEVAATUST!!! Tsemendi eemaldamine klaasist lillepihustiga sobib kõige paremini mustuse jaoks, näiteks: tsemendipiim.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga