Eemaldage plaatidelt tsemendikile.

Eemaldage plaatidelt tsemendikile. Kuidas sa seda teed? Eemaldage tsemendikile koduste vahenditega? Kuidas saada plaatidelt tsemendiloor? Selles artiklis kirjeldame näpunäiteid puhastusvahendite kohta tsemenditriipude eemaldamiseks plaatidelt. Mida peaksin kasutama tsemendikile eemaldamiseks plaatidelt? Mida maksab tsemendikile eemaldamine plaatidelt? Kuidas saab plaatidelt plekke eemaldada? Alustame põhiliste plaatide paigaldamise tööriistade loeteluga: 16 erinevat tüüpi ja nende kasutusalad

Eemaldage plaatidelt tsemendikile. Plaatide paigaldamine võib olla keeruline ja vaevaline. Kuid selle hõlbustamiseks on olemas tööriistad. Oleme koostanud nimekirja 16 tööriistast, mis aitavad teil plaatimisel edu saavutada. Seda sõltumata sellest, kas plaadid asetatakse seinale või põrandale. Kõik need tööriistad on sama olulised. Seetõttu oleme need korraldanud vajalikus järjekorras. 

1. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Käsitsi plaatide lõikurid

Plaatide paigaldamisel on vajalik käsitsi plaatide lõikur. See on kerge ja selle saab alati kaasa võtta. Samuti on seda lihtne kasutada, mis võimaldab teil töötada tõhusamalt. Selle abiga saavutatakse täpsed lõiked ja töötamiseks on vaja ainult ühte kätt.

Plaadilõikurit otsides peaksite kontrollima, kas sellel on topeltjuhtrööpad, mis on piisavalt laiali, et saaksite oma plaati hästi näha ja lõigata. Plaatide lõikur peab olema varustatud ka erineva suurusega lõikega. Need on vajalikud, kuna turul on lai valik plaatide suurusi ja tüüpe.

2. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Märg lõikur plaatide jaoks

Seinad ja põrandad on erineva kuju ja suurusega. See tähendab, et sama plaat sobib kokku erinevalt. Parim meetod puhaste ja täpsete lõikude saamiseks on märja lõikuri kasutamine.

3. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Teemantkettad

Teemantsaed on soovitatavad, kuna teemandid on kivist kõvemad. See hõlbustab plaatide lõikamist. Leidke lõiketera, mis on mõeldud märjaks lõikamiseks ja õhukese portselanplaadi lõikamiseks.

4. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Teemantpuur

Sarnaselt lõikamise juhtumiga on ka plaatidel oluline kasutada teemantotsikuid, kuna need on kõige raskemad. Kui soovite puurimisel tolmu kogust piirata, leidke märjaks tööks mõeldud teemantotsik.

5. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Kummist ämber

Mördi segamiseks vajate ämbreid. Kui segate suures koguses mört suure ala jaoks, võiksite liikumisel väiksema ämbriga väiksema koguse kaasa võtta. Selleks on vaja mis tahes ämbrit, kuid kummist ämbrit on lihtsam puhastada kui plastikust ämbrit. Ja seda olenemata sellest, kas mört on märg või kuiv.

6. Tangid plaatide jaoks

Plaatide tangid nimetatakse ka näpitsateks . See aitab teha ebakorrapäraseid lõikeid, näiteks ümaraid vorme, mida märjad lõikurid ei suuda teha.

7. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Mikser plaatide mördi jaoks

Enne manustamist on oluline, et vuugisegu oleks korralikult segatud. Segamine aitab vabastada mörti kinni jäänud õhumullid. Ükski õhk ei tähenda suuremat tugevust.

Parim viis tagada, et vuugisegu oleks hästi segunenud, on plaatide vuugisegisti kasutamine. See on elektriline ja sellel on suur kühvel läbi mördi kaevamiseks. Saadaval on palju erinevaid terasid, kiirusi ja mootoreid. Teie valik sõltub teie eelistustest ja tehtavast tööst.

8. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Plaatide kellu

Plaatide paigaldamisel kasutatakse kahte tüüpi kellusid.

  • üles

Kellu kasutatakse mördi eemaldamiseks ämbrist plaatidele ja esialgseks jaotamiseks.

  • Ruut 

Ruutkitti kasutatakse pärast mördi laotamist tellistele. Sälgud tagavad, et igale plaadile kantakse sobiv kogus mört.

Iga ülesande jaoks on vaja erinevat kleepuvat mört (mördi paksust). Uurige töö jaoks sobiva liimmördi kohta, et olla kindel, et teie pahtlilaba suurus on sobiv. Sälgud tagavad mördi vajaliku paksuse, eemaldavad mördi jäägid ja aitavad plaatide paigaldamisel kinni jäänud õhumullid välja pigistada.

9. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Kriidijoon

Kriidijoon on vanamoodne meetod plaatide sirgjooneliseks paigaldamiseks.

10. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Vesilood

Põrandale plaatide paigaldamisel on äärmiselt oluline, et kõik plaadid oleksid samal tasapinnal, et üks neist ei komistaks. Teate, et need on tasemel, kui teie tase seda näitab. Kui plaadid on ebaühtlased, näitab väike mull, et üks plaat on teisest kõrgem.

11. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Kummist haamer

Kummist haamerit kasutatakse plaatide õrnaks koputamiseks sobivas punktis ja kõrgusel.

12. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Kummiplaat

Kummiplaat meenutab kellu. Ühest küljest on see tahke, kuid paindlik kummitükk, mida kasutatakse mördi jaotamiseks plaatide plaatidele. Kummilaudu on saadaval erinevates suurustes. Mõned peaksid jõudma raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse ja teised peaksid lubama mördi laiali laieneda.

13. Eemaldage plaatidelt ja tööriistadelt tsemendikile. Käsn liigeste jaoks

Rakud käsnas liigeste jaoks on tihedad. Seda käsna kasutatakse mördi jälgede eemaldamiseks.

14. Plaatide vahetükid

Plaatide vahetükid on väikesed plasttükid, mis asetatakse iga paigaldatava plaadi vahele tagamaks, et iga plaadi vaheline ruum oleks kogu ruumis sama.

15. Plaatide tasandussüsteemid

Kasutada saab palju erinevaid tasandussüsteeme. Teie eesmärk on tagada põranda sobiv tase. Kui olete kindlaks teinud, et põrand on soovitud tasemel, asetage tasand kahele plaadile, veendumaks, et need ei liigu ega muutu mördi kuivades ebaühtlaseks.

16. Põlvepadjad

Keraamiliste plaatide põrandale panemisel on vajalikud põlvekaitsed. Põrand on sama kõva kui plaadid ja põlvitamine tekitab lõppkokkuvõttes tarbetut valu. Ehkki kõik põlvekaitsmed on piisavalt head, soovitame geeliga inimesi, kuna need on paindlikud ja paindlikud, mis võimaldab neil kohaneda põranda ebatasasustega.

Plaatide paigaldamine võib olla keeruline. Kuid see on lihtsam kui arvate. Kõige tähtsam on kannatlikkus. Võidab see, kes on aeglane ja kindel. Nad tahavad, et kõik oleks sirge ja ühtlane. Nii et ärge kiirustage ja tehke hästi.

Kui teil on plaatide tsemendikile eemaldamise või puhastamise kohta küsimusi, võtke meiega ühendust. Meie meeskond on teie käsutuses! Eemaldage plaatidelt tsemendikile kiiresti ja odavalt. 

Eemaldage plaatidelt tsemendikile
Betoffi vedelikud on uuenduslik lahendus, mis on palju tõhusam kui muud vedelikud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga