Betooniga määrdunud garaaž – millist vedelikku see puhastab?

Betooniga määrdunud garaaž. Kas olete uhke oma uue garaaži üle? Paraku jäi põrandale, väravasse ja isegi autole palju betoonist mustust ja katlakivi. Betoffi toodete abil saate probleemi juureni ja puhastage klaaspinnad, uksed ja kere. Eemaldage tsement õrnatelt kroomitud pindadelt ja värvitud pindadelt või tööriistadelt. Kontsentraate lubjakiviplekkide, mördi ja kõva betooni ladestamiseks võib kasutada ka professionaalsete seadmete (kellud, kellud, kettad, betoonisegistid) puhastamiseks.

Betooniga määrdunud garaaž. Vedelik eriülesannete täitmiseks – kas eemaldame seadmetest betooni?

Noh – algul veetsite pikka aega garaaži ehitades või renoveerides ja nüüd on aeg seda puhastada. Puhastage betoonimasin ja veski, peske autost betooniplekke, mida kasutati ehitusmaterjalide transportimiseks. Võimatu? Pole tõsi – Betoff kobestab isegi ammu kuivanud betooni, nii et lähme! Tänavakivide ja masinate kuivatatud tsemenditükke saab eemaldada Betoffi preparaadiga , mida on saadaval kolmes mahus (üks, viis või kakskümmend liitrit). Betoffi vedelik sobib suurepäraselt selliste seadmete puhastamiseks nagu kellud, trellid, rasbid, trimmerid, viilid, kettad või lihvimismasinad. 

Puhastage betooni keskkonnasõbralikul viisil. Betoonpinna puhastamine on paljude inimeste jaoks suur probleem. Puhastage garaaži- või terrassiplaadid. Betoonist tänavakivide puhastamine võib samuti olla üsna problemaatiline. Allpool leiate olulist teavet betooni puhastamise kohta. Meie BETOFF-toodete abil võib betooni puhastamine olla tõesti kiire ja odav. Betooni puhastamine on lihtne. 

Betooniga määrdunud garaaž. Betooni eemaldamise vahendid – kust neid leida?

Kindlasti ehituspoodides nagu Leroy Merlin või Bauhaus. Appi tuleb ka Internet. Samuti on mõistlik vaadata veebisaidilt ülitugevaid Betoffi kontsentraate. Nendel vedelikel on hea maine ja täiendav ostueelis on betoonkile eemaldavate toodete tasuta saatmine. Biopreparaadid ei sisalda happeid ja seetõttu võib müüritise pritsmeid nii auto alumiiniumelementidelt, klaaskiududelt kui ka kummilt eemaldada ja värvitud pinnad eemaldadaSamuti eemaldage kelludest, kelludest, ketastest ja spaatlitest tsemendikile. Nendel tööriistadel ja betoonisegistil kasutate vedelikku Betoff-x.

Agent, mis lahustab betooni – kuidas seda peaks ohutult kasutama?

Kui seadmete garaažis pole mustust liiga palju, võib näiteks mördi loori pihustada pihustiga pudelites oleva vedelikuga . Paksust tsemendikoorest võib isegi vedelikuga mitu korda pritsida. Ootate umbes 3 minutit, kuni efekt avaldub ja seejärel saab pasta lihtsalt veega maha loputada. Vedelik tungib kuivatatud betooniladestustesse ja seejärel tsentrifugaalmeetodil tõhusalt lahustub. Kui soovite garaažis asuvatest seadmetest, seadmetest ja autost eemaldada betooni, lubja, kipsi või rooste tükid, helistage telefonil 0208 – 37768558 või kirjutage aadressile: [email protected].

Betooniga määrdunud garaaž
Betoff-BIO-Plus lahustab tsemendi mustuse kiiresti ja tõhusalt

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga