Kuidas eemaldada ehitusmasinatest kuivanud betoon?

Kui teil on pärast ehitusobjekti külastamist probleeme betooni eemaldamisega seadmetelt ja tööriistadelt, on uus superbetooni eemaldaja Betoff-Bio parim lahendus teie raskustele.

Superbetooni eemaldaja Betoff-Bio on kontsentreeritud, biolagunev betooni pehmendaja, mis eemaldab ja vabastab teie seadmetest ja tööriistadest betooni, tsemendi ja mördi. Vaadake, kuidas see muudab kõva, kuivanud betooni pehmenenud, lõdvestunud ja pudruks aineks, mida on surve all lihtne maha pesta. Kallite seadmete pinna korrosiooni pärast pole vaja muretseda, sest Betooni eemaldaja Betoff-Bio on mitteagressiivne, happevaba, lõhnatu ning metallide ja värvide jaoks ohutu. See on kiireim viis kogunenud betooni eemaldamiseks rasketehnika masinatest.

Tugevalt määrdunud alad võivad vajada betooni täielikuks eemaldamiseks täiendavat pealekandmist või hõõrumist ning parimate tulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada mehaanilist seibi.

Meil on teie jaoks valmis ka superbetooni eemaldaja komplekt, komplekt ehitustööde järgsete puhastusülesannete täitmiseks, kus on kõik vajalik, sealhulgas kindad, maskid, prillid ja pihusti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga